Lost in Translation

 



Repade idag åter igen.. Bråkade lite med Jocke, men det gjorde inget, för att det kändes som vi fick någonting utrett. Men annars gick repet bra, för att vara utan basist vill säga :P Våran musik är väldigt trumm,- bas-dominerande.
Stack sedan till Johannes och var med honom och Simon, svullade som fan. Drack ungefär 1 liter cola och käkade en hel chipspåse. Såg åter igen på Lost in Translation. Onekligen en av mina favoritfilmer. Får alltid en känsla av att jag är nykär efter att jag sett den filmen. Tröttnar aldrig på den. Älskar hur Sofia Coppola bara vidrör allt i filmen. Hon går aldrig riktigt djupt in på nått ämne, hon låter tittaren få tänka själv, och hon gör det extremt snyggt också. Bill Murray asså.. kan man hitta någon mer skräddarsydd skådis till en sådan roll som han har i den filmen?
Btw är Lost in Translation Soundtracket helt underbar. Lost in Translation har onekligen det bästa låtvalet till en avslutningsscen, vilket är Just like honey av Jesus and the Marychains. Annars har vi Sometimes av My Bloody Valentine. Det är verkligen Shoegaze på hög nivå. För övrigt är det My Bloddy Valentine medlemen Kevin Shields som gjort soundtracket till Lost in Translation. Bästa soundtracket jag någonsin hört. Det finns lixom en röd tråd genom hela skivan. Inte som alla andra soundtracks där de bara proppat in alla låtar från filmen in i en CD. Man känner sig verkligen.. vet inte.. upprymd när man lyssnar på den skivan. Den rekommenderas starkt.
Och om ni inte sett Lost in Translation.. GÖR DET!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0