Knowing you can't lose what you havn't got.

Ännu en dag fylld med meningslöshet och oredigerade skitbilder.

Mitt liv just nu består rätt mycket av att jag absolut inte orkar bry mig om någonting. "Man kan inte förlora någonting som man inte har" är mitt nya motto.. så jag ser bara till att jag inte skaffar någonting nytt som jag skulle kunna dö för.
Allting går mest åt helvete just nu, men eftersom det inte är någon större förlust så antar jag väl att jag inte bryr mig lika mycket som jag skulle ha gjort annars.
Men skitsamma. Det som händer är väl mest att olika kompisar kommer och besöker mitt hem och dricker te, socialiserar. Det är faktiskt väldigt trevligt, och det är en bra metod till att få mig städa då och då. Annars skulle jag säkert inte ha gjort det.



Då jag är ensam har jag märkt av charmen att sitta vid fönstret i min rosa morgonrock och bara stirra ut.  Så fint nu när det snöar och allt. Tittar på när folk springer till jobbet, när de går runt i sina små lägenheter och om jag har tur ser jag när en svärm av fåglar cirkulerar kvarteret. Min morgonrock äger förresten. Fick den på min 18-årsdag av mina kompisar. Det var ett totalt impulsivt köp av dem. Den kostade 1000 kr, och de köpte den.. helt otroligt. Sedan spenderade de an massa andra pengar på annat rosa till mig. Aja, det var väl den roligaste födelsedagen jag någonsin haft och någonsin kommer att ha. För ett år sedan var man i alla fall väldigt omtyckt och orkade vara snäll.. men jaja.

I förrgår kollade jag på Eyes wide shut. Jäkligt bra film. Rekommenderas.


Kommentarer
Postat av: Adam

jag gillar den här bloggen!!

2008-11-24 @ 12:45:11
URL: http://aslol.blogg.se/
Postat av: Anonym

HEJ NU SKA JAG LÄSA DIN BLOGG FRÅN OCH MED NU!



LIVING THE DREAM SER JAG! WOOO-HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

2008-11-24 @ 21:40:38
Postat av: MONA

HEJ JAG VILL HÄLSA PÅ KISSEKATT I HANS LÄGENHET I DECEMBER. OJA. Och jag vill läsa din privata blogg också dude. Saknar dig ju :(

Hejdå<3

2008-11-26 @ 00:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0