Är det här på riktigt?

Haha, seriöst? Begär pengar utav mig efter att hon varit otrogen mot mig? Hur okänslig får man vara?
Jävla isdrottning alltså.

Kommentarer
Postat av: Ida Annie

Alltså, att du råkade förstöra vår dvdspelare har inget med saken att göra. Jag hade behövt att du ersatte den vare sig vi var tillsammans eller ej. Självfallet är det skittrist att allt blev så bajs som det blev, men det förändrar inget som hände innan. Det är absolut inte orimligt av mig att be dig att ersätta dvdspelaren. Jag hade ersatt den om jag vore i samma situation som du. Men det kanske bara är jag som tycker man ska ersätta andras saker man förstört trots att relationer inte håller.



Och du är välkommen att kalla mig isdrottning, whatever, jag får väl vara det då. Tycker det för övrigt är väldigt komiskt att du känner sådant stort behov av att få mig att framstå som en skitstövel.

2009-05-10 @ 02:25:52
URL: http://stylebyida.blogg.se/
Postat av: malin

vilket jävla svin

2009-05-10 @ 12:16:54
URL: http://playthepart.blogg.se/
Postat av: Eric

Sv Ida:

Framstå? Nej Ida, du ÄR en skitstövel. Eller har jag fel? Någon ny norm att otrohet är fint och bra nu eller? Kom till insikt.

Du har nog ändå rätt.. jag vill framstå dig som en skitstövel. Helt ärligt talat önskar jag dig all olycka i världen.



Nej, du kommer aldrig få se de pengarna. Har inte ägt så mycket pengar på ett halvår, det borde du veta själv. Och även om jag skulle ha pengarna så skulle du inte få dom..... för att du är ett svin.



Good byyyyyyyeeee

2009-05-10 @ 13:56:37
URL: http://howtodisappearcompletely.blogg.se/
Postat av: Ida Annie

Vafan Eric. Det är ju knappast så att jag har knullat runt, du får det att låta som att jag skulle vara världens jävla slampa - och DET är så omoget att jag vill dö. Jag tänker inte vara finkänslig mer, jag träffade helt enkelt någon som var bättre för mig. Som jag inte behövde gå på tå runt för att jag var rädd att jag skulle säga något dumt så att det blev bråk, DET var skönt.



Jag förstår att du inte vill ge mig pengarna för dvdn du förstörde, och jag hade inte heller förväntat mig dem, men däremot borde du ha så mycket vett och ettikett att du fattar att du borde ersätta saker du förstört.



Dessutom tänker jag inte vara lika låg som du och önska dig all olycka i världen, hur fan växte du upp människa som ens skulle få för dig att säga något sådant? Du sjunker så lågt att jag nästan vill skratta.

2009-05-10 @ 15:23:26
URL: http://stylebyida.blogg.se/
Postat av: Eric

Ida, du är ett as, det är helt otroligt att du inte kan se det själv. Du var den absolut sista som jag kunde trott bedra mig på det sättet. Inte bara det, du ljög för mig då jag frågade. Istället behövde jag få veta allt bakvägen. Du talade så högmodigt om att du tyckte otrohet var det värsta man kunde göra, så gjorde du det själv.

Tycker nästan att det är ännu roligare att du nekade det så hårt då jag frågade, nu erkänner du, men ändå påstår du att folk "snackar skit". Det är inget skitsnack Ida, det är sanning. Du får helt enkelt leva med det. Sen får du skratta dig lycklig om du så vill, för att du har ändå ingenting att förlora.



Jag vill verkligen inte ha någonting med dig att göra längre, så sluta skriva till mig tack.

2009-05-10 @ 16:00:14
URL: http://howtodisappearcompletely.blogg.se/
Postat av: Ida Annie

Diggar att du vrkligen inte vill lyssna. men du. tror du inte att folk fattar att det är mig du syftar på i vilket fall som helst? Och jag har inte skrivit annat än hur det är, att du sedan inte tror mig är skittrist. Vi håller det vid detta. Hejdå.

2009-05-11 @ 15:07:54
URL: http://stylebyida.blogg.se/
Postat av: Eric

Hmm.. Bra idé, jag ska tro på någon som ljugit mig flera gånger rakt upp i ansiktet.

Ska tänka på det.



...

Jag har tänkt klart. Mitt svar är nej.

2009-05-11 @ 15:12:10
URL: http://howtodisappearcompletely.blogg.se/
Postat av: Malin

eric jävla fjant!

att du inte ser själv att det är du som är svinet och skitstöveln att omotiverat hänga ut någon så här bara för att du är sårad.

visst är det hårt att bli lämnad, men inse att Ida är ärlig och var för bra för dig hur som helst!

2009-05-11 @ 23:12:53
Postat av: Eric

Malin, vem du än är, jag har nog aldrig varit med om att någon har haft så fel på så många punkter. Låt mig få rada upp dem:



1. Hur kan du säga att jag hänger ut henne när jag inte ens nämner hennes namn? Till skillnad från henne som skriver ett helt inlägg om mig. Bara om man läser kommentarerna får man "se hud".

2. Omotiverat? Hon var ju otrogen trots allt. Klart jag kan hantera en separation, det har ju ingenting med självaste separationen att göra.

3. Ärlig? Det var just det hon INTE var. Hon ljög mig rakt upp i ansiktet. Frågade först då hon gjorde slut och en gång till då jag fick ryktet om att hon hade varit otrogen. Hon påstod att hon VERKLIGEN INTE gjort något sådant. Så var ju inte fallet.

4. Ja, hon var för bra för mig, det är nog det enda jag håller med om (möjligtvis att jag är en jäkla fjant också). Men tyvärr gör det inte hennes handling mer okey, right? Nu ska jag försöka hitta någon som åtminstone kan vara trogen mot mig.



Väldigt gulligt att du försöker att försvara Ida, men dina argument är obegrundade tyvärr.

Inte nog med det, du har ingenting med det här att göra. Det finns inte heller speciellt mycket att argumentera om eftersom att jag brutit all slags kontakt med Ida.

2009-05-12 @ 00:46:57
URL: http://howtodisappearcompletely.blogg.se/
Postat av: V

Ouff.. Han har bara sagt du va otrogen i sin blogg inte mer? och om du var det e väl du värd att framstå som en fuckin slampa snälla om man inte trivs hos sin kille drar man, inte strular me nån annan och ljuger om de för o inte starta ett bråk elr whawteva du nu hade för anledning -.-

2009-05-13 @ 16:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0