kärlek här, kärlek där, kärlek äveryvär

Åh! Facebook är allt bra ibland. För er ovetande kan jag berätta att på Facebook ser man (direkt då man loggat in) nyheter om vad som senast hänt för ens facebook-vänner. Man ser också om deras relationstatus har förändrats (t.ex. Calle är nu singel, eller Calle gick från "singel" till "i ett förhållande med Kajsa" eller "Calle och Kajsa har nu avslutat sin relation" osv). På detta sätt kan man alltid hålla sig uppdaterad med sina vänner och bekantas nya relationsstatus (vilket ALLTID har intresserat mig). Och denna sommar kan jag säga att kärleken sprödar! Alla får helt plötsligt nya pojkvänner och nya flickvänner och alla verkar vara så goa och mysiga! Till och med min syster som jag fick för mig ett tag var århundradets mest isolerade människa fick sig ett ragg i Agia Napa. De enda som har gjort slut är väl David och Sophie.. vilket bara är bra! Mindre kärlek åt Sophie och mer åt folket från allmighty snygging David! och just det.. Amanda och Doffer gjorde ju också slut... för att Amanda var otrogen *hmmmpfffhhh* (försöker alltid hålla mig för skratt varje gång jag tänker på det). Men det var mest komiskt.. och alla gillar ju komedi, eller hur?! Så den här sommaren är alla lyckliga (eller åtminstånde lite gladare).

Min syster är Michael Jackson

sjgfdbkjasgbasjfdhgJKSHGFDAÖJHGFDQÖLHGALÖ!!!

FITTA!!!!!!!! Får inte min lön förrens nästa månad!!! HUR FAN SKA JAG KLARA MIG DEN HÄR MÅNADEN?!

åt helvete med mänskligheten

Idag är jag riktigt jäkla förbannad..
jag är jäkligt förbannad på alla jäkla människor som är så korkade och trångsynta
att man vill radera dem ur existensen.

jag är bara riktigt trött på min omgivning just nu.
och jag hatar fortfarande mitt jobb.
hej då, nu ska jag lyssna på Bob Hund.Ännu en sammanfattning av mitt liv, 100 år tillbaka och 100 år framåt.

en cigg i munnen
och tänker på det jag gjort och inte gjort och allt som gick ner i grunden.
Människor kan blänka
men inte kan de tänka, skänka eller sammanlänka.
Jag valde fel i gymnasiet
men jag kan ändå få ett jobb med hjälp av kommunistpartiet.
Mamma sa att jag måste göra något av mitt liv
men det blev aldrig av för att jag aldrig kan vara positiv.
Pappa sa att jag var en kärring
men jag tänker aldrig mer kolla på sporten, gymma eller läsa en porrtidning.
Men denna kärring fick en flickvän
men det visade sig att hon bara skulle lämna mig i skiten.
Att inte lära sig av sina misstag kan inte vara speciellt hälsosamt
och det visade sig att hela min värld skulle kretsa kring att aldrig ha det ensamt.
Mamma och pappa har aldrig riktigt älskat mig inifrån
snart så flyttar jag väl hemifrån.
Framtiden står utanför min dörr
och jag hoppas inget blir precis som förr..

Rädda internet

Tack Colin GreenwoodSave the Internet | Rock the Votedet vackraste som har hänt mig

omg, kommer snart börja gråta.. loggade in här snabbt för att beskriva känslan jag har nu.
har spelningslistan på shuffle nu, så början Radiohead - Nude spelas. Minnen från Roskilde kommer upp åter igen.. det var så vackert.. för vackert.. vill verkligen gråta nu..

nä.. jag kommer aldrig få vara med om något så vackert igen, någonsin.

På tal om vackert så saknar jag Cosette som in i helvete..

13 Juli

Måste säga att den här dagen inte gått åt till ett skit.. vaknade klockan 16:00, kollade på anime, åt, duschade, gick ut med hunden, smsade en hel del.. och det var allt. Jag behöver verkligen mitt Internet.. jag behöver det NU!


Varför jag vaknade klockan 16 idag är för att jag somnade klockan 06:30. Var hemma hos SnyggDavid med Sean, Felix och Patrik. Patrik är en av de skönare människorna jag har träffat; han är helt cp i huvudet. Men inte på det där tillgjorda sättet (som för övrigt är jävligt irriterande), utan det verkligen vara som att han var född med den där extrema weirdness som han har. Han är iaf en av Davids bästa kompisar och jag träffade honom då och då förut hos David då vi hade tv-spelskvällar tillsammans. Efter det, då jag var på G med en viss Michi (inte Michi mitt ex, nej.. en annan Michi) så träffade jag honom på några fester. Det var helt otippat, men jäkligt skoj. I VILKET FALL SOM HELST, han var med igår. Vi kollade på någon asbra film + svullade järnet. Felix skulle hem sedan, så vi följde honom till tåget. Och på hemvägen, då hände det något riktigt ballt: JAG HITTADE EN 1000-LAPP! Helt random! Jag trodde först att det var ett trick.. men det visade sig sedan att den var äkta. Så vi stack till statoil, köpte mer cola och så köpte jag var sitt paket till mina kompisar (jag är fett snäll, jag vet). Resten av tiden gick åt till att sitta på balkongen och röka, samt prata om massor av festival, interna skämt, hur man trippar på sömntabletter och anti-depressiva, röka gräs och så flummade vi på internetZ. Och ja, körde röka på Roskilde, vilket var väldigt nice faktiskt; det kändes som en hälsosam fylla (förutom att man blev lite ostabil). Kan verkligen inte påstå att det hade något med grupptryck att göra, eftersom att ingen av mina kompisar provade på.. men jag antar att jag bara var inställd på att göra det, och jag kan inte säga att jag ångrar det.. jag är snarare ganska taggad på att få göra om det, haha xD Dock vet jag inte om jag skulle kunna ta någon tung drog.. vill inte hallucinera och skit.

Jag kunde inte låta bli att fråga David varför han gjorde slut med Sofie. Visst, det kändes ganska uppenbart, eftersom att hon moppade golvet med den stackars killen, men jag ville höra det från honom. Men han gav ungefär samma svar och att han mådde dåligt av förhållandet. Han var fan tillsammans med den där häxan i två år (om inte mer). Hon hade krävt öppet förhållande och allt (fastän hon hade Täbys most wanted guy?) så hade hon typ legat med minst 10 killar och hånglat med oändligt många.. inte konstigt att han blev helt förkrossad. Han sa att han äntligen har hittat tillbaka till sig själv nu, och det kunde jag också känna den kvällen då jag träffade honom.. det var länge sedan jag hade träffat den David: den sanna David.


Men sammanfattningsvis: hade en väldigt trevlig sommarkväll med tre vettiga killar.


Förresten, har jag sagt att jag det enda jag lyssnat på denna vecka är Bob Hund? Ja.. så är det iaf.

Post-Roskilde

Hänt en del efter Roskilde, men angående självaste festivalen berättar jag om någon annan gång, eftersom de minnena alltid kommer att vara starka. Jag är patetisk nog att skriva mitt blogginlägg på word, eftersom jag inte har något Internet.

Kom hem klockan sju på kvällen, tog mig en dusch och drog sedan för att träffa på Robin. Robin är en av mina bästa kompisar, han har varit i Nya Zeeland i strax ett år, och i förrgår kom han hem. Det kändes ganska overkligt att få träffa på honom igen, man hade saknat honom så mycket. Kom hem klockan halv ett, somnade klockan tre och vaknade klockan 05:30 för att gå och jobba (kill me).


Grejen med mitt nya jobb (som bara är tillfälligt tack och lov) är extremt fysiskt ansträngande. Btw så är det samma som jag hade som sommarjobb förra året. Man känner sig helt trasig efter att arbetsdagen är slut. Börjar klockan sju på morgonen och slutar klockan 16:00. I princip alla där är svartskallar, så det är så gott som omöjligt att kommunicera med sina medarbetare. Så man gör bara sitt jobb i sin tystnad (som omringas av 100 decibels bankande på metal och andra hårda föremål). Dock träffade jag på en liten 93a som jobbade där som kunde (ville) kommunicera med mig. Jag trodde till en början att han var utvecklingsstörd, för att han verkligen ser ut att vara det. Men ja, visst var han korkad, ful och pratade enbart om playahead och hemliga trick man kunde göra på en Sony Ericsson. Väldigt torrt och skittråkigt, men jag klagade inte eftersom han var en av de få som faktiskt erbjöd sig sin vänlighet till mig.


Kom hem och kände mig som en överkörd katt, däckade i sängen i tre timmar. Vaknade strax efter åtta och märkte att jag hade hemtelefonen i famnen. Frågade syster min varför jag hade telefonen i sängen, och tydligen hade jag pratat med mamma. 100% ärligt; jag har absolut inget minne av att jag pratade med henne. Läskigt.

Kollade sedan mobilen och fann världens längsta och gulligaste sms av Cosette. Tänkte på det hon hade skrivit i några timmar och ringde senare på kvällen. Var tänkt att jag skulle sova den kvällen, men ack nej, somnade klockan tre (igen).

Kan i alla fall meddela er om att jag nu är tillsammans med Cosette; tror jag iaf. Kan ju inte spika det förens vi träfats igen I guess.

Med tanke på att jag jobbar och tjänar in pengar now days bör det inte vara något större problem att hon bor i Skåne. Jag saknar henne jävligt mycket dock.

Btw, mitt Internet är dött, så jag skriver det här inlägget i Word just nu. Klipper in det sen.


Mer om Roskilde kommer senare.


YES!!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHH!!! Facebook äger!!!!!!
lololooloooololloloooloolololoollloloolol

nu ska jag gå och ta mig en segercigg


alltså.. hahahahahaahaha!!!

RSS 2.0