Mörkt

Har en mapp på min dator som heter "olyssnat".. där finns det andra mappar som innehåller album jag tankat hem men inte lyssnat på. I ett halvår har nu Bauhaus, Joy Division, och andra post-punk band  legat pga min stora rädsla att ramla ner i samma grop som jag var i förr. Men nu var det bara de albumen kvar, så jag la in dem på i-Poden, och herrejösses vad det lät bra. Jag njöt av varenda liten ton som spelades.. allt kändes bara.. så "pure". Nu kan jag inte ta mig ut ur detta hål, jag måste fortsätta lyssna! Tyvärr blir jag väldigt dyster och dryg av sån här musik.. Lyssnat sönder "In the Flat Fields" redan sedan tidigare, men nu prövade jag mig på "Mask" (förresten pratar vi om Bauhaus nu), och lika fint var det. men bara för att länkar jag denna underbara livespelning. Njut.


(fråga inte om de fula klippen av publiken som kommer helt random..)


Ebbas fest

Var på Ebbas fest igår. Det var relativt vrickat nu när man tänker på det i efterhand.. Började så fort jag kom dit; vi stod utanför Ebbas port och rökte, så kommer en gammal gubbe med cykel och säger åt oss att sluta röka för att det är bara socialdemokrater som röker. Så dampar en av Ebbas kompisar och det blir kaos:

- Men då kanske jag är socialdemokrat?!
- Ja, men du är kvinna, du har inget förnuft!
- FÖRSVINN HÄRIFRÅN!!
- det är lugnt.. hon får skrika.. hon är kvinna.
- MEN KAN DU BARA DRA ÅT HELVETE ELLER?!
- MEN JAG FÅR JU INTE MIN SPRIT!!!

kan vara ett av det sjukate jag varit med om.
Anyhow, kommer in i den fancy lägenheten med en massa arty människor, dock var 50% 94-93or, så det var lite bittert kanske. Strax därpå kommer en salongsberusad Anton och säger att det finns allt för få sminkade män på den här festen. Några minuter därefter sitter det fyra sminkade män runt bordet. Sen hände det en massa andra saker.. mitt och jockes hat mot 94orna.. hur vi uttryckte det ganska grovt mot dem.. krossade glas.. flygande hundar.. osv.. jaja. Kvällen var awesome i alla fall, och jag fick till en riktigt awesome video också. Fan vad jag älskar den här videon trots kvalitén.Sömn

Herrejösses, helt otroligt, sov till klockan 14:30 idag. Valde att "jobba hemifrån".. mmm, väldigt mycket jobb man fick gjort >_> jag får väl jobba nu tills jag drar på Julias fest, vilket kan bli årets hemmafest. Men vem vet.


Förresten måste ni se på den här videon från Björks tidigare år då hon inte kunde så bra engelska.
Så söt!!!!! (märks att hon var Michel Gondry-fan redan då)


Blocket

Mitt skrivblock är fullt sedan lång tid tillbaka.. så nu hittade jag ett nytt block på jobbet helt random. Skrivit en hel del poesi och tankar där, men de är allt för deppiga för att få vara med i den här bloggen, så de har hamnat på min hemliga, deppiga blogg. Dock tyckte jag att den här texten inte var så deppig, så jag publicerar den.


Instängda väggar
plastväxter vid elementet
människor går förbi där utanför
två vältränade män vid ett biljardbord
hojtar till då och då av ren kämpeanda.
Vita väggar, överallt.
men inte som sjukhusväggar
som är hotfulla och luktar död..
oh nej, de här är mer ikeavita väggar med en tuch utav gult
från de moderna ikealamporna som fanns med i den senaste upplagan.

Människor går förbi där utanför
de tittar ner i marken
allt är som det ska vara.

Shadow of the Colossus

Folk har tjatat om att jag ska uppdatera min blogg.. okej.. NU HAR JAG UPPDATERAT DEN!
Anyhow.. vad finns det att berätta? Jag har redan berättat om mitt jobb, så det behöver jag inte gå in på något mer. Har berättat om mina besök i Skåne, vilket går ut på att träffa Cosette, mysa, ha sex (mmm, sex <3), brottas med hundarna, kasta ut katterna, analysera väggarna, vandra runt i Malmö och sometimes träffa Cosettes kompisar.
Ja, det händer inte så mycket då man börjar få lite rutin på sitt liv.. visst, det är inte lika spännande, men det är svårt att leva vilt när man knappt har tid längre.
Anyhow, det som dock har hänt är att jag har fått tillbaka min spelkänsla! tro det eller ej, men det är så UNDERBART! Saknat det som fan! Den enda gången i mitt liv som jag kan tänka "Yes, fan vad jag är bäst!" är när jag spelar tv-spel. Låter kanske patetiskt att bygga upp sin självkänsla genom tv-spel, men jag tar till alla slags metoder som behövs.
Klarade av Shadow of the Colossus i förrgår. Om inte det spelet är konst, så är inget spel konst. Så sjukt vackert att jag ville smälta, true eye candy. Men låt oss komma till huvudsaken:


efter att jag spelat klart spelet spenderade jag flertal timmar framför Youtube och tittade på sjukt roliga videos. Vad som gör det extra roligt är att det är så fruktansvärt opassande. Man gör liksom inte SÅ HÄR med konst!! :

Sedan hittade jag också den här av några helt klockrena snubbar. Kollat på den flertal gånger, blir aldrig trött på den:
Anyhow, den här kan vara den bästa, men den går typ bara att förstå om man redan spelat spelet.
Sammanfattningsvis: Tv-spel gör livet lite finare, lite bättre.

snopp.

RSS 2.0