EU

Tyvärr känner jag att jag inte kan sympatisera med något parti.
Kollade runt lite. Hittade kristdemokraternas blogg. Det var nog det läskigaste jag sett.
Här är deras header till bloggen:


1. Den extremt dåliga photoshopningen
2. Fyra ord? Det är fem.
3. Kristna men rättvisa? Menas det då att kristna vanligtvis inte är rättvisa? Att de här två är ett undantag?

Men jaja, nog om det. Vad röstade ni på?
Om ni inte är tillräckligt gamla.. nä, berätta inte i så fall.

Kommentarer
Postat av: nadine

FYRA ord?

2009-06-07 @ 14:59:10
URL: http://colorseverywhere.blogg.se/
Postat av: papillion

Haha "Kristna MEN rättvisa".Kristna är ju ganska orättvisa. De hatar alla förutom heterosexuella som följer normen och klär sig banalt och framförallt.. påklätt.Kanske lite extremt men jag tycker de nästan personifierar Satan snarare än bekämpar honom, eller gjorde det förr i tiden i alla fall när de brände folk på bål å sånt. Jäkla hycklare.Men som sagt. Nu är den mest extrema kristna hjärntvättningen man kan uppleva (i Sverige) konfirmationen, som egentligen bara är ett tidsfördriv för lata, materialistiska fjortonåringar och perversa typer, överlyckliga över att få leda någon slags svär- och syndfri sekt a.k.a konfirmationsläger.Tror du jag konfirmerade mig? NOPE.

2009-06-07 @ 15:54:09
URL: http://papilliondenuit.blogg.se/
Postat av: karol

hahaha. schyssta observationer! undrar vad dom svarar om man skickar iväg ett mail och påpekar det?

2009-06-07 @ 16:21:15
URL: http://ofkarol.blogg.se/
Postat av: Shelley

Jag röstade på kristdemokraterna.

(nej, det gjorde jag inte) Haha, men jag gillar deras header. De är säkert det största partiet i Jönköping (aka "lilla Jerusalem").Jag är inte arton förrän imorgon, en dag för sent för att rösta, asbra timing! Om jag hade fått rösta hade jag dock röstat på vänstern.

2009-06-07 @ 16:31:30
URL: http://shelleyochjoachim.blogg.se/
Postat av: Shelley

Sv:

Haha, jag är medlem (och till och med ledamot, tror jag) i Ung Vänster Jönköping. Jag var med och startade klubben för något år sedan, nu det senaste har jag inte varit särskilt aktiv dock, och mina åsikter har blivit lite spridda, så jag är inte fullkomligt säker.

Jag är definitivt socialist i alla fall.

Och jag förstår mig inte på de som röstar på t.ex. moderaterna eller till och med SD... (Eller Piratpariet, som är fullkomligt meningslösa, och endast driver en fråga.)Så åt vilket håll lutar dina åsikter åt? (även om du inte "kan sympatisera med något parti".)

2009-06-07 @ 17:12:23
URL: http://shelleyochjoachim.blogg.se/
Postat av: karol

SV: Jag hade gjort det! Om det inte vore för att jag fann det här:"KRISTDEMOKRATERNA. Många är vi som fnittrat förtjust över "Ingers blogg", den kristdemokratiska bloggen som var lite för bra för att vara sann. För den som förstod redan vid bloggens underrubrik "Fyra ord: Kristna och ödmjuka men rättvisa" att det här vankades något speciellt blev serverad briljant politiskt humor, men många människor har även blivit upprörda och tagit bloggen på allvar på grund av det faktum att den ligger så nära sanningen - så pass nära att Göran Hägglund nu går ut och tar avstånd från bloggen."Sedan en tid tillbaka har bloggosfären förärats med ännu ett bidrag: "Sanningen måste fram". Det är en blogg som utger sig för att vara Kristdemokratisk [sic] men namnet till trots finns det inte en uns av sanning i det påståendet" skriver Göran Hägglund i ett kristdemokratiskt nyhetsbrev som spreds under fredagen."eller ja, lite väl långt att dra här såeehttp://www.alliansfrittsverige.nu/2009/05/maj-30-2009-kristdemokraterna-forkastar.htmljag blev sjukt besviken.

2009-06-07 @ 17:30:50
URL: http://ofkarol.blogg.se/
Postat av: karol

SV: haha. tyvärr är den ju ett skämt :)

2009-06-07 @ 18:39:11
URL: http://ofkarol.blogg.se/
Postat av: papillion

Sv: Jag tycker inte det är något fel när våldtäktsmän och alkolister finner Gud och bättrar sig själva på det sättet. Det är ju mycket bättre för dem samt oss andra. Trots det cirkulerar det så mycket hjärntvätt och förtryck kring religion som jag hatar. Aldrig ska en religion påtvingas någon, aldrig ska en kvinna tvinga underkasta sig mannen för att det "står" i Bibeln eller Koranen.Det var inte riktigt att ta i tycker jag det är ju sant, kyrkan har massmord på sina händer liksom flera andra religioner. Tycker det är tråkigt att det ska behöva orsaka sånt men extrema åsikter leder oftast till en del lidande det kan man ju inte undvika.Sen tyckte jag att det var lite twofaced av dig att först anse att religion är ett sätt för människan att följa en bättre väg i livet och sedan säga att du inte tror på den. Då måste du väl tro på religion i alla fall? Inte kanske på en specifik religion men dess styrka och makt.Eller så missuppfattade jag dig och så menade du att du inte tror på kristendomen i sig. Neeej det gör väl inte jag heller. Jag tror inte på det som det resulterat i. Jag tycker det är idiotiskt att man ska följa ett ideal som var aktuellt för tvåtusen år sedan. Sedan kan man ha Jesus som en förebild, men jag anser främst att han representerar den fulländade människan än att han var en existerande, helt fullkomligt fantastiskt kristen person av kött och blod för evigheter sedan. Fast det kan ju vara sant, WHO KNOWS.Själv har jag alltid ansett mig vara ateist, men nu snarare agnostiker. Att vara ateist är nog rätt naivt egentligen.

2009-06-07 @ 19:03:22
URL: http://papilliondenuit.blogg.se/
Postat av: arezo

vänsterpartiet lätt! men det blev ju piratpartiet, lika bra xD haha.

2009-06-08 @ 16:12:03
URL: http://alovebug.blogg.se/
Postat av: em

hahahahahah fyfan jag blir mörkrädd av det där.. uuuuh

haha miljöpartiet ju!

2009-06-08 @ 20:16:28
URL: http://keepyoureartotheground.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0