Videoblogg: Jul, födelsedag, nyår, flickvän, ja, allt.


Kolla i HQ och svara gärna på frågan.
Cheers!

Kommentarer
Postat av: Ida

Sångaren i Deerhunter skrämmer livet ur mig, då han ser ut att lätt kunna gå av på mitten eller kollapsa när som helst :s Vill tvångsmata honom med min hemmagjorda spenatlasagne, typ. Kanske.Om du inte hört dessa så se det som en uppmaning från mig:

Fiasco

Banzai

Bat Attack/Birdcage/Ian O'Neil

Health

No Age

Ponytail

Runtime Error

Titus Andronicus

2010-01-19 @ 15:12:14
URL: http://idakristinaeleonora.blogg.se/
Postat av: Eric Dödens

SV: Gillar verkligen din kommentar!

1. Kul att någon tillägger någonting som hör till inlägget att göra men på ett lite mer påhittig och fantasirik.2. Ja, han är så jävla obehaglig. Lyssnat på hans sidoprojekt "Atlas Sound"?3. Skitkul med folk som försöker sprida bra musik. Förvisso har jag hört de mesta banden du tipsade om, men det uppskattas ändå verkligen.Önskar att jag kunde få mer kommentarer som din. Inte för att jag inte uppskattar mina andra kommentarer, men det värmer hjärtat då någon lagt ner lite tid och energi på en kommentar.

2010-01-19 @ 15:28:21
URL: http://howtodisappearcompletely.blogg.se/
Postat av: Katharina

I really would enjoy making a comment but unfortunately I didn´t understand a word. Except what this thing smells like -

Please start a videoblog in english.. Or maybe in german! hahaAnyways, it did sound interesting- I guess something about Deerhunter?

2010-01-19 @ 19:47:50
Postat av: sophie

ditt hår är fortfarande su-ve-ränt

2010-01-24 @ 21:32:27
URL: http://phiee.blogg.se/
Postat av: Sara

Oh how I enjoyed watching you make love to that record.Svaret på din fråga lyder: NEJ och definitivt JA. Det beror till hundra procent på vem du är och huruvida du är pinsam eller ej. Bland annat. Alltså: NEJ och JA. NEJ och JA. NEJ - och JA.Jag kan inte sova och du liknar Amy Diamond.

2010-01-27 @ 02:16:23
URL: http://venicebeach.blogg.se/
Postat av: Eric Dödens

SV: Haha, tack, hon är en riktig quina hon.Ok, tack för din feedback. Jag tror ändå inte jag kommer att publicera någon video då jag sjunger och spelar gitarr.

2010-01-27 @ 10:13:49
URL: http://howtodisappearcompletely.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0